GSM’s te koop ;-)

March 2nd, 2006

Siemens CV65Aangezien ik een beetje veel GSM’s heb nu (had er al 1 + 2 gewonnen deze maand), staan er 2 van de 3 te koop. Mocht je ge├»nteresseerd zijn: mijn “oude” Nokia 6230 en een nieuwe Siemens CV65 (of C65V, whatever) zijn aan een prikje te verkrijgen! ­čśë
Trouwens, het was wel erg leuk deze avond. Ik mocht de Siemens gaan afhalen, alleen stond er op de bevestigingsmail doodleuk “Waasland Shopping Center”, zonder vermelding over welke winkel het nu preciesging. Ik dus alle GSM-winkels aldaar kunnen aflopen… ­čśÉ

PS: zelfs al is de parking zo goed als leeg, toch slagen sommige mensen erin zich steevast op een gehandicapten-plaats te parkeren, zonder enige schroom. Eikels.

EDIT: de Siemens is ondertussen de deur uit!
EDIT 2: de Nokia nu ook… Uitverkocht dus! ­čśë┬á

2 Responses to “GSM’s te koop ;-)”

 1. Outro_Spective » GSM Says:

  […] Toen ik onlangs in den Vandenborre.be moest zijn voor een skype-koptelefoontje (je ziet zelfs om te bellen gebruik ik die gsm minder en minder), keek ik even wat de goedkoopste prul was. En daar lag die dan de Siemens C65V voor 69euro, ik hield die in gedachten en zou die binnenkort wel eens kopen. Toevallig kwam ik enkele dagen daarna op de site van onze teerbeminde Cloink en zag ik dat die zo’n Siemens C65V verkocht!!! Een nieuwe die hij gewonnen had en dat voor maar 50euro… kopen dus. Jammergenoeg was er me al een trut voor en krijgen vrouwelijke klanten blijkbaar voorrang, ongehoord die moderne tijden waarbij de man niet meer op de eerste plaats komt! […]

 2. cloink » Blog Archive » Doodsbedreiging Says:

  […] En dit alles omdat ik mijn rekeningnummer had doorgestuurd aan een zekere Yassin Hammadi, nadat deze ge├»nteresseerd was om mijn Nokia 6230 over te kopen… Begrijpen wie begrijpe kan! […]

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: clich├ę, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »