Verlof

March 8th, 2006

FilmVandaag dagje verlof genomen. In eerste instantie om mijn lieftallige partner te vergezellen richting gynaecoloog (jaja, we weten ondertussen wat het gaat worden! :D), anderzijds om eindelijk eens wat te doen aan die resem DVD’s die hier nog staan op de “to see” plank… ๐Ÿ˜

1) Tesis. Een Spaanse produktie, gereleased in 1996. En dat was er helaas wat aan te zien… Ok, het thema (snuff) kluistert je sowiso wel wat aan je scherm, maar toch bleef ik wat op m’n honger zitten en toegegeven: de Spaanse taal zal daar ook wel iets mee te maken hebben. Aardig wat moraal op het eind van het verhaal trouwens. ๐Ÿ˜‰

2) Yo Puta. O jee, o jee… Een mix van fictie en realiteit. Laten we positief blijven: het documentaire-gehalte was OK. Niet geweldig, maar OK. En daarmee is alles gezegd eigenlijk, daar deze film eigenlijk gewoon een 30 minuten durende documentaire is, waardoor een flauw fictioneel verhaal is gewoven, met als hoofdrolspeelsters de op retour zijnde Daryl Hannah en de Denise “ik moet het vooral van mijn smoeltje hebben” Richards. Na een half uurtje had ik hem bijna afgezet, maar ach, wat moet een mens anders hรฉ. ๐Ÿ™

Enfin, zo is de stapel toch weer teruggebracht tot 11. Ik ga er ooit eens geraken… ๐Ÿ˜‰

One Response to “Verlof”

 1. Karel Says:

  Tesis… Een van m’n aller scarieste filmmomomenten ooit. Lang geleden, op een dood moment, was ik wat oude video cassettes aan het bekijken, bleek dat’k die film perongeluk achter een programma had opgenomen (een beetje zoals in de film, waar dat meisje ook toevallig op zo’n snuff film stootte).

  Wist dus totaal niet waaraan ik me kon verwachten, misschien dat dat de film daarom zo’n indruk heeft nagelaten.

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: clichรฉ, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »