Verkeersagressie

April 7th, 2006

VerkeersagressieZucht, het was weer eens zover: een stresserend ritje naar het werk. Niet alleen was ik vandaag wat later door omstandigheden, nee, ik werd ook nog eens achtervolgd en bespuugd…

Ik zie nl. een man wat verderop de file voorbij steken op een nogal arrogante wijze. Jaja, ik weet het, normalerwijze moet je dan gewoon tot 20 tellen, maar ik had al een redelijke rotochtend achter de rug en dus even later zit ik achter de man in kwestie te rijden op een baan met 2 rijvakken. De man rijdt links, terwijl er rechts niemand is. Verderop een versmalling en ik maak dus even aanstalte om voorbij te gaan, waarop de kerel gewoon in het midden van de baan gaat rijden, duidelijk makend: “gij komt hier niet voorbij makker!”. Als er iets is waar ik niet tegen kan is dat mensen zichzelf tot “regelaar” promoveren, ik ben sneller, wil voorbij en er is plaats zat, dus als een stier op een rode lap vlam ik er op het laatst toch nog voorbij. Dat schiet klaarblijkelijk in het verkeerde keelgat: de man is ziedend en wanneer ik op het parkeerterrein van m’n werkplek draai, volgt hij me, waarbij hij me even van de baan wil rammen. Eenmaal geparkeerd stappen we beiden uit en begint een scheldpartij: de man vindt me maar een eikel, omdat ik “a-sociaal” rij (het was dan nog een Nederlander ook :x). Het feit dat hij zelf al even “a-sociaal” rijdt, deed even niet terzaken, zo zei hij nog. Enfin, hij spuugt nog een keer naar m’n wagen, zegt dat ik maar moet oppassen en vertrekt met gierende banden, waarbij hij aanstalte maakt om me aan te rijden. :no:

Dat dat weekend maar snel begint…

One Response to “Verkeersagressie”

 1. Kacha Says:

  My God!

  The world is fucked up!!!

  Fucked up, zeg ik u!

  Eet gezellig een paaseitje en relax met je PSP vanuit de zetel,
  en dat al die agressieve mensen zich op iets anders uitleven, een beetje gaan joggen ofzo.

  NAH!!!!

  Toch een prettig weekend gewenst,
  Kacha.

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »