PSP

April 8th, 2006

PSPHet heeft eigenlijk lang geduurd voor een gadget-freak als ikzelf, maar ben er vandaag dan maar ééntje gaan halen: een PlsyStationPortable, of kortweg PSP. Niet voor mezelf, maar voor m’n zwangere vriendin, die de afgelopen week al plat mocht gaan liggen van de pijn en dan leek me zo’n PSP wel een welgekomen geschenk! 🙂

Al zal ik er ongetwijfeld ook wel plezier aan beleven, zo heb ik ondertussen een extra MemoryStick gekocht van 2 Gb en de nodige extra spelletjes. Ik moet trouwens zeggen: erg gaaf zo’n PSP, dat scherm is echt subliem! Volgende stap: PSP hacking ! 8) Will keep you updated…

2 Responses to “PSP”

 1. Yampie Says:

  aha…een mede gadget freak!! Ik ben ook zo erg…. je weet wel 4 keer per jaar een nieuwe telefoon om maar een beetje blij te kunnen blijven.
  Zeg, ik heb een verzoek:
  zou je PLEASE voor mijn space willen stemmen op de volgende space:
  http://spaces.msn.com/oo-kim-oo/

  Je mag max. 4 keer stemmen per dag (GOD KNOWS WHY…). Ik hoop dat je me wil supporten!!!
  Liefs Yampie

 2. cloink » Blog Archive » Horror Says:

  […] Allez, ik heb weer iets gevonden waar ik mee kan bezig houden. Voor diegenen die mij nog niet goed/lang kennen: om de maand ofzo, zoek ik wel andere dingen waarmee ik me kan amuseren, om vervolgens veel geld er aan uit te geven en nog wat later alles in een doos te steken en op zolder te dumpen. Anyway. […]

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »