Stokje

April 25th, 2006

Stokjes“Baf, een stokske tegen uwe kop…”, zei Tom. Auw. πŸ˜•

Waar was ik één jaar geleden?
Bof, een maandag… Dan zat ik waarschijnlijk met mijn suffe kop te denken over hoe snel het weekend weeral voorbij gevlogen is en hoe lang de werkweek weer lijkt. Het eerste e-mailtje dat ik toen ontving, had als subject: “Openstaande puntjes”. Not good. :\

Waar was ik vijf jaar geleden?
Ik vrees dat ik wat in herhaling ga moeten vallen, aangezien 25 april, 2001 een woensdag was, zat ik wederom suf te wezen achter mijn bureau op’t werk. M’n vorig werk dan wel en daar was eigenlijk toch niet veel meer te beleven dan te zitten. Ik had daar wel een schoon pree… *mijmer*

Waar was ik tien jaar geleden?
What the… Wie verzint deze dingen eigenlijk? Het is al niet moeilijk genoeg om na te gaan waar je vorig jaar zat (dank u mailarchief!), of waar je 5 jaar geleden uithing. Nee, tien jaar, da’s er wat over. :p Soit. In 1996 was 25 april een donderdag en aangezien ik dan 18 was, zat ik allicht achter de schoolbank, mijn laatste jaar aan het uitzitten. Ik weet dat ik het dat jaar Γ©cht grondig beu was (had net een mislukte middenjury achter de rug), dus veel zal er wel niet gebeurd zijn die dag. Om het wat goed te maken, zal ik straks – als ik thuis ben – eens een fotootje uit die periode opsnorren. πŸ˜‰

Ik smijt de stok richting Kacha, Outro en Max (wiens space mijn Firefox doet crashen, waardoor ik dit stukje twee keer heb mogen intypen! πŸ™ )

7 Responses to “Stokje”

 1. Summer Ghost Says:

  LOL ja, die spaces, eer dat is ingeladen in firefox, met al die slechte codes :). En het is ten eerste MAXInetje en eigenlijk La fille sur le web πŸ˜‰ :p.

 2. cloink Says:

  Als ik er nu eens Max van maak? πŸ˜€

  (en MSN Spaces are evil…)

 3. Summer Ghost Says:

  Als ik daardoor problemen krijg met mijn forumvriendinnetje ga ik uw blog hier volspammen :p

 4. cloink Says:

  Ph33r the almighty spam-filter ! :\

 5. Outro_Spective » Stokje Says:

  […] *vangt het stokje op van Cloink* […]

 6. Kacha Says:

  Hey,
  stokkie stok,
  zal er eens diep over na denken waar ik tien jaar geleden was hoor πŸ™‚
  Eerst even uitpakken enzo (jij zei toch dat dat direct moest, nietwaar?) …

  Tot later πŸ™‚

 7. Kacha Says:

  Haha,
  ‘Op je tanden bijten’
  geweldig!
  Ik zal er aan denken dinsdag,
  πŸ™‚
  Have a nice verlengd weekend!

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: clichΓ©, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »