Zwart Geoogde Erwten

May 18th, 2006

ErwtenJaahaaa, ik heb het over die #$@!& Black Eyed Peas! Ze zien er niet uit, zijn erg “in your face”, worden overal – ja, óveral ! – grijsgedraaid, maar worst of all: hun muziek zuigt ! :no:

Where is the love“, hoor ik u zich afvragen? Wel, nergens, toch zeker niet na het zoveelste “laten-we-enkele-populaire-samples-nemen-op-speed-afspelen-en-er-wat-door-rappen” nummer. Na “Pump It” hoorde ik recent een nieuwe hit-in-wording: het geweldige “Mas Que Nada“, ditmaal volledig en gruwelijk om zeep geholpen door niet de voltallige crew van de erwtjes, maar door “Will.i.am” (what’s in a name??) hemzelve ! En als ik mottige Fergie nog één keer “oooohhhlaaaaalalala” hoor uitkramen… #$!&@…

Ik protesteer. Heftig zelfs. Mij zie je geen erwten meer eten… 😐

3 Responses to “Zwart Geoogde Erwten”

 1. §ummer Ghost Says:

  inderdaad, toen ik de eerste keer “Pump it” dacht ik “amaai zo slecht, gaat zwaar floppen” en wat blijkt, is zelfs een hit :s. Die song is slecht! De enigste songs die ik van de BEP goed vind is “where is the love” en dan hun vroeger werk voor ze echt doorgebroken zijn. Voor de komst van Fergie (die in het echt trouwens een mottige is +o().
  Die R&B clips zijn mogelijk nog erger, dat vrouwen zich zo verlagen, halve prostituees. Was vorige week in Oprah, zo eentje die daarin meespeelde vroeger, maar ze wilde niet meer met iedereen naar bed gaan van de cast en werd daarom op straat gesmeten fris.
  Vooral de hypocrisie van TMF stoort me sinds ze zijn overgenomen geweest door MTV. Sletterige clips vollebak, maar een song met een wondermooie diepvolle tekst waar 3x “fucked up” in voorkomt dat wordt gecensureerd en wordt zelfs de mond van de zanger vervormd!(?) :confused:

  Trouwens, wat zijn de shortcuts om die ventjes allemaal te krijgen? :$

 2. Kacha Says:

  Waar gaat de wereld naartoe, vraag ik me dan af.

 3. Leven Says:

  Lol, Ga een leven zoeken, dat jij nou geen geld kan verdienen met muziek maken en er vervolgens door een te praten kunnen hun en ik niks aan doen 😮

  Dus stoere jonge, ga nou niet huilen 😥 Want andere mensen vinden het wel leuke muziek.

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »