De Zon

June 10th, 2006

De ZonHet is dan eindelijk toch zover: de zomer is in’t land ! En meteen al hittegolf-achtige toestanden, dat belooft. Helaas zit ik op’t werk. Jaja, op ne zaterdag! Het zijn beulen zeg ik u! 🙁

Niet getreurd, zodadelijk is er dag 2 van het WK en dat verzacht het leed aanzienlijk ! 😀

Allez, zal er nog maar eens een lap op gaan geven, des te sneller zijn we weer huiswaarts. Geniet er allen nog van!

8 Responses to “De Zon”

 1. La FiLLe Says:

  Een verrassing?? :yes:
  Jama , wie aa zegt moet bb zeggen éé!! Snodaard da ge zelf zijt 😮 hihi

  ps: Jep MSN spaces weaknessen ontdekken en den Bill pesten is mn hobby (ikke nie alleen ze, zit samen met nog andere mih)
  X
  LA FILLE 8)

 2. §ummer Ghost Says:

  Verrassing?
  La fille mag een mooie meid zijn (

 3. §ummer Ghost Says:

  okay blijkbaar is er iets misgegaan

  Verrassing?
  La fille mag een mooie meid zijn (

 4. §ummer Ghost Says:

  okay blijkbaar is er iets misgegaan
  Enfin wtf :s chance dat ik het eerst had gekopieerd!

  Verrassing?
  La fille mag een mooie meid zijn maar denkt ana uw vriendin en toekomstig kind :no: :'(

  ;D :p

  Werken op een zaterdag? Ik vrees dat me dat later wel ook eens te wachten staat, maar ja, zolang ik aar weg ben dan van die antieke gevallen hier thuis.
  G’oh, was T&T niet geweldig! Ik was echt voor hun aan het supporteren, zeker als ze op de kruising schoten. Ik had gehoopt op een doelpuntenfestival, maar nu was het ook geweldig en Beenhakker genieten. Geweldig zo’n WK!

 5. cloink Says:

  Spammer-alert ! ;D

 6. §ummer Ghost Says:

  ondankbare :p

  Zijt blij, en dat om 2 redenen:
  – ik heb ene bug ontdekt, als je uw icoontje met het hartje tussen haakjes wilt zetten, valt alles daarna weg!
  – nu heb je eens veel comments op uw blog :p

 7. cloink Says:

  Waarempel, ge hebt gelijk! Bug fixed. 8)

 8. §ummer Ghost Says:

  Graag gedaan :L:

  Ja, ik heb ook nen blog, maar vernieuw die niet vaak, zoals ge misschien merkt. Mee begonnen omdat Maxinetje zei dat het tof was. Maar na de examens heb ik er grote plannen mee! Ik ga een grote blog maken over hoe je uw dvd’s kunt back-uppen, ook al zijn ze beveiligd enzo. Maar Max gaat me helpen met wat programmeercodes voor die msn space. Vooral voor de screenshots dan.
  Maar uwe blog vind ik wel cool, vooral de ventjes dan. Welke blogdienst is het? Zal wel niet gratis zijn of wel?

  Als ge u zo ergert aan de commentaar op Kanaaltwee, waarom kijkt ge daar dan nog? Kijkt op Nederland2 of BBC1, ze zenden niet alle wedstrijden uit (wel de engelse en de topwedstrijden) maar goeie commentaar en geen reclame ertussen, maar analyse is veel beter met oa Alan Hansen en Ian Wright. Soms is hun humor niveau ook niet zo hoog, maar ik kan ermee lachen ^^

  Ivm de fotothread :p
  Ik zei dat ik het wilde zien om onnozel te doen, in realiteit interesseert het me eigenlijk niet hoe die er naakt zou uitzien :no: Ik vind sugarrr soms wel grappig, maar hoe meer ik er van lees hoe meer ik uw internet-hoertje opmerking terecht vind :\ . Ze is wel one-minded en nogal plat. Om niet te zeggen vulgair, achja, leven en laten leven zekers 😉

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »