Maasmechelen Village

June 25th, 2006

Maasmechelen VillageAangezien de brave mensen van Sony mij een nieuwe PSP hadden opgestuurd, ter vervanging van diegene die stuk was gegaan, had ik dringend een andere nodig. Want natuurlijk had die nieuwe PSP niet de gewenste firmware. Ik dus op zoek naar eentje met firmware 1.50… 😉

Al snel gevonden natuurlijk, je vind ze nog tamelijk makkelijk, maar ik moest wel gaan ophalen te Maasmechelen! Tot mijn verbazing wou mijn vriendin mee, dat gebeurt anders nooit, ‘t moet zijn dat ze zich echt steendood verveelt! ;D

In elk geval, na 1u30 rijden daar de PSP afgehaald en aangezien we honger kregen iets gezocht om te eten. En zo kwamen we terecht bij Maasmechelen Village, een soort shopping mall, maar dan openlucht en enkel merkkledij…

Man man, lekker gegeten, dat wel, maar het volkje dat me daar rondliep… Heel veel mensen die de pensioengerechtigde leeftijd stilaan bereikt hadden, doch toch rondparadeerden in de meest foute kledij. Al is die term relatief natuurlijk, zo zullen allicht velen de groot bedrukte t-shirts en truien van Scapa of Bikkembergs wel smaken… :no: En als er dan al anderen rondliepen, dan waren het smakeloze Hollanders en/of Duitsers. Zijn dat nu pseudo-snobs? 😯

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »