De TV

July 12th, 2006

TVIk zweer het je, als ik Murphy ooit tegenkom, wring ik zijn nek om!

9 Juli, ik zet de televisie aan na een lange, lange dag, om eindelijk eens een uurtje “private-time” te beleven en wel met het bekijken van het sportief hoogtepunt van de afgelopen 4 jaar: de finale van het WK ! Ik had de eerste helft al gemist, dus was al wat kribbig… Tot plotseling het geluid verdween. “Ha, die van VT4 zijn weer goed bezig!”, dacht ik eerst nog bij mezelf. Maar het duurde wel lang, dus even zappen naar de zender ernaast: ook geen geluid! En ook bij de volgende en de daaropvolgende was het hélemaal stil… “Gek”, zo dacht ik, “even de TV uit en terug aanschakelen helpt wellicht”. Zo gezegd, zo ge-diggi-daan en toen sloeg de paniek toe: helemaal geen beeld, noch geluid meer… Jawel, het was gebeurd: de televisie was stukgegaan tijdens de finale van het WK !!! 😮

Gelukkig had ik op mijn kamer nog een piepklein tv’tje van toen ik zelf ook klein was en ik heb de rest van de match dan ook al turend naar dit mini-scherm gevolgd. Fijn is anders.

Nuja, dan heb ik weer een excuus om een nieuwe TV te kopen natuurlijk… 😉

Oja, met Maxine gaat uiteraard alles geweldig (met de ouders wat minder, *gaap*), ze heeft zelfs al een eigen website! 🙂

EDIT (24/07): de TV is inmiddels aangekomen en ik moet zeggen dat zo’n 37 inch scherm toch al best indrukwekkend is. Eindelijk breedbeeld en terug plaats op de kast! 😉

4 Responses to “De TV”

 1. dramoghe Says:

  En wordt het zo’n megagigantische flatscreentv met ambilights en zo? 8)

  Ik vind trouwens dat jullie dochterje een fantastische naam heeft gekregen!

 2. cloink Says:

  Een plaatje van de TV staat gelinkt in de post. En het wordt een flatscreentv, helaas zonder ambilights. Ik plaats er wel een spotje achter ofzo… ;D

  En bedankt voor ‘t complimentje, de naam schijnt veelal in de smaak te vallen. Al gaat natuurlijk niemand zeggen dat hij ’em lelijk vindt. ^^

 3. §ummer Ghost Says:

  ik ken dat merk niet eens 😕

 4. cloink Says:

  Nee, ik kende het ook niet. ‘t Is een el-cheapo merk, maar wel met een Nederlands filiaal dat 2 jaar pickup & return garandeert. Krijgt ook best goede reviews (voor zijn prijs hein!)… http://www.nl-mirai.com/

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »