Nog mooier…

November 23rd, 2006

FrustratieAangezien Maxine dus ziek is, zaten we met een beetje een probleem: ze mag niet buiten en de onthaalmoeder neemt trouwens ook geen zieke kinderen aan. Logisch. Hoewel, langs de andere kant, we net vernomen dat Maxine het allicht daar heeft opgelopen, daar alle kindjes van die onthaalmoeder met ongeveer dezelfde symptomen dit weekend ziek gevallen zijn. Achja, goed voor de weerstand zeker?

Anyway. Een opvangprobleem dus. Gelukkig hadden mijn beide ouders verlof en waren ze bereid een housecall te doen en bij mij thuis op Maxine te letten. Perfect zeg! Hulde! Alleen donderdagnamiddag, dan hadden ze andere plannen. “Oh, geen probleem!”, opperte ik, “dan neem ik wel een half dagje verlof, hij moet toch op…”.

Dat was dan mooi buiten de “projectleider” van dienst gerekend. Volgens haar (en ze heeft zelf kids, nb.) kwam ik zo mijn commitments niet na en getuigde ik van weinig inzet. 😮 Mijn mond viel even tot op de grond. Mijn dochter van 4 maand is ziek en zij zou mij even gaan beletten om er op te gaan passen? Voor een f$cking halve dag?? :no:

Ik beet even op mijn lip, trachtte Olympisch kalm te blijven en heb dan maar snel even kortgesloten met mijn baas, voor wie het geen probleem was. Vannamiddag is bibi dus thuis, ném. Sommige mensen hé… 😐

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »