Vibrance

November 29th, 2006

Gilette Venus VibranceIk scheer mij al jaar en dag met een elektrisch apparaatje. Het ene al wat gesofisticeerder dan het andere, maar wat ik er vooral zo leuk aan vind: het zijn geen mesjes! Enfin, wel natuurlijk, maar netjes afgeschermd zodat je je nooit horribel verminkt… :no:

Nu, omdat wij kersverse ouders zijn, krijgen we af en toe eens een doos bomvol gratis “promotiemateriaal”, veelal nutteloze bons, maar ook af en toe nuttigere staaltjes. Tot mijn grote verbazing merkte ik, naast de potjes babyvoeding en slabbetjes, een verpakking van Gilette: de Venus Vibrance! Voor de niet-ingewijden: het gaat hier over een klassiek uitziend scheermesje (als je de roze franjes wegdenkt), tot je per ongeluk op de onderkant tikt: *BRRRRRRRRRRRRRRRR*… Een trillend scheermesje! 😕

Ik weet niet hoe het met de gemiddelde vrouw zit, maar een trillend scheermesje lijkt me net zo spannend als uw intieme delen laten scheren door nonkel Fillemon, die al een jaar of 8 aan de ziekte van Parkinson lijdt. Waar halen ze het toch, die marketingboys? 😮

PS: ik kan eigenlijk maar één nuttig doel bedenken, nl. het vervangen van de douchekop of tandpasta-tube (de vrouwen zullen mij wel begrijpen zeker, snoodaarkes! :p ).

6 Responses to “Vibrance”

 1. 4ke Says:

  ^^ Hihi

  Laat me es weten of da ding goed werkt, ik bedoel, of dat effectief goed scheert door dat vibreren :p

 2. cloink Says:

  Negative on that. Volgens m’n vriendin is’t maar goed voor één ding… 😉

 3. iphi Says:

  tandpastatube?!!!

 4. cloink Says:

  Don’t even ask… :\

 5. cloink » Blog Archive » Reklame Says:

  […] Je krijgt op een betuttelend toontje te horen hoe een mevrouw haar televisie altijd helemaal af zet en niet op stand-by. Want – en nu komt het – zo verbruikt hij 30% minder! Eh? Ben ik nu de enige met een iets of wat gevoel voor wiskunde die zich in de haren krabt? Het verschil tussen een toestel dat stroom verbruikt (ook al is het weinig) en een toestel dat geen stroom verbruikt is volgens mij nog altijd 100%. Hoe ze aan die 30% komen is mij een raadsel. Allicht om het wat te laten rijmen met de uitspraak dat Dreft 3 keer zo lang meegaat in vergelijking met de concurrentie. 3 keer zo lang, da’s 30 procent hé… Mijn gedacht over die marketingboys gaat er niet op vooruit moet ik zeggen. […]

 6. cloink » Blog Archive » Cadeau-time ! Says:

  […] Allez, ‘t is weer eens gepasseerd, die hectische kerstdagen en de bijbehorende familiefeesten. Over de negatieve punten van dit alles zal ik maar zwijgen (stel u voor dat nonkel Fillemon deze blog ooit eens te lezen krijgt), maar de positieve zijn duidelijk. […]

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »