Nabaztag

December 1st, 2006

NabaztagBijna had ik het hem weer geflikt: een totaal nutteloos gadget gekocht. Gelukkig aarzelde ik wat te lang, mede door de shopping-spree van in november en de daardoor ontstane financiële kater ;D . Want eigenlijk zit er een grote adder onder ‘t gras…

De Nabaztag (gewoon “konijn” in de een of andere Oost-Europese taal) is alles wat een gadget-feak wenst: ‘t ziet er schattig uit, er zit een computer in, het doet redelijk nutteloze zaken én het praat ! 8) Zo leest het het weer voor, of berichtjes die je van je vrienden ontvangt via het internet en het beestje doet zelfs spontaan aan tai-chi! 🙂

Die adder? Wel, na wat onderzoek, blijkt het noodzakelijk te zijn dat je een abonnement afsluit via hun website, om ten volle te kunnen genieten van alle functionaliteiten. 6€ per maand. Verder zijn een aantal andere handigheidjes voorbehouden voor inwoners van Frankrijk… Als je dan de aanschafprijs van minimum 100€ daar nog eens bij optelt, is het al bij al niet de moeite waard. Ik wacht dus nog wel even op de abonnementloze, internationale versie. 😉

Maargoed, het is een enorm innoverend produktje waar potentieel inzit. Hier kom ik zeker nog op terug later!

One Response to “Nabaztag”

 1. cloink » Blog Archive » Surprise! Says:

  […] Geen kat leest deze blog (hoor ik daar een “miauw”? *katsjing*boem* ), doch gisteren kreeg ik van mijn lieftallige wederhelft te horen dat sommige posts toch zijn nut bewijzen, zeker als het gaat over het vinden van cadeautjes voor mijn verjaardag (25 januari, schrijf het maar ik jullie agenda! Wat zeg je? Miauw? ). […]

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »