Cadeau-time !

December 26th, 2006

CadeauAllez, ‘t is weer eens gepasseerd, die hectische kerstdagen en de bijbehorende familiefeesten. Over de negatieve punten van dit alles zal ik maar zwijgen (stel u voor dat nonkel Fillemon deze blog ooit eens te lezen krijgt), maar de positieve zijn duidelijk.

Ten eerste: het vreten! Drie dagen op een rij heb ik kunnen genieten van (in willekeurige volgorde) een home-made lasagne, een appel-ananas-taart met bourbon vanilleijs, scampi’s in pestoroomsaus, varkensgebraad met een wildsaus en kroketten, lookbroodjes, véél lookbroodjes, pizza-hapjes, huisbereide tiramisu, tortilla-chips met allerlei dipsauzen, zalmmousse met visseeitjes, gevulde kwarteltjes met erellen, roomijsstronkstukjes, pralines en uiteraard de nodige edele, sprankelende godendrank! :L: En ik vergeet allicht nog wat.

Rollen, kunt ge me, ik zweer het u.

Nu, da’s natuurlijk niet alles. Er zijn ook nog de cadeautjes! De “oogst” van dit jaar: een nieuwe portefeuille, een pyjama, nieuwe gordijnen, een ontbijt met bubbels en dan nog wat cash geld. Mijn vriendin ontving nog een set Swarovski juweeltjes. Uiteraard kreeg Maxine ook nog een hele hoop speelgoed. En dat alles in ruil voor deze uitgedeelde presentjes: een photoshoot, twee paar Slippies, een pokerkoffer, Caesar IV, een resem kookboeken en een mooie vaas. ‘t Is weer goed geweest voor dit jaar dus. 8)

(op naar mijn verjaardag, volgende maand, de 25e, wink wink 😉 )

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »