Surprise!

January 17th, 2007

Nabaztag/TagGeen kat leest deze blog (hoor ik daar een “miauw”? *katsjing*boem* :|), doch gisteren kreeg ik van mijn lieftallige wederhelft te horen dat sommige posts toch zijn nut bewijzen, zeker als het gaat over het vinden van cadeautjes voor mijn verjaardag (25 januari, schrijf het maar ik jullie agenda! Wat zeg je? Miauw? 😐 ).

Eigenlijk erg. Gisteren kwam ze jubelend thuis: “als er enkele pakjes arriveren, gelieve niet te openen *glunder*glunder*”. Ik weet dan al hoe laat het is en doe wat ontwijkend…

“Euh, ok.”
“Weet ge al wat het is??”
“Euh, ik heb een idee.”
“Oh! Komaan, zeg es!”
“Euh, nee.”
“Komaan, zeg es wat ge denkt dat het is…”
“Neen, want dan weet ik binnen de minuut wat het nu echt is…”
“Maar nee, ik beloof da’k niks zal laten merken, honest!”

En u raadt het al: na iets meer dan een minuut wist ik wat het ging zijn, vooral de hint “en wat voor oortjes had ge het liefst gehad” was een beetje een weggever… (die met de strepen of stippen trouwens 😉 )

Dat is dus elk jaar hetzelfde liedje hé, eens ze weet wat ze gaat kopen, weet ik het binnen de 24u ook en zelfs al speel ik niet mee, dan floept ze het er toch uit, zo helemaal zelfvoldaan enzo. ^^ Geen nood zoet, ik vind het ne fantastische cadeau. Zeker nu de tweede versie uit is en ik gemerkt heb dat er een API voorzien is, waarmee ge zelf programmaatjes kunt maken waarbij ge hem integreert! :L:

En straks snel ne blog-entry maken over de PlayStation 3, kwestie van ideetjes te geven voor met Valentijn. ;D

Mijn frank euro valt eigenlijk wat laat, maar als het nu – desondanks alles – toch niet hetgene is wat ik hier neerpen, dan sla ik wel een vreselijk belachelijk figuur natuurlijk. 😯

3 Responses to “Surprise!”

 1. Karlos Says:

  miauwkes

 2. cloink Says:

  . :\ .

 3. Karlos Says:

  …voor de vrouwtjes :L:

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »