Verjaardag

January 26th, 2007

VerjaardagWorst. Birthday. Ever. 😐

Niet dat ik daar zoveel belang aan hecht, al die drukte is toch niet echt aan mij besteed. Maar toch, het was uitzonderlijk droevig dit jaar…

Iets voor 8u: ik arriveer op het werk met de nodige dosis snoep (lees: 1 doos abrikozensnoepkes, 1 doos zuur beerkes, 2 dozen pralines en 1 display Mars Delight). Eerste tegenslag: de pralines trekken op den hond zijn ge-weet-wel.

Iets voor 10u: telefoon van mijn teerbeminde. De onthaalmama had gebeld, Maxine is ziek. We voelden ons ook al een paar dagen niet lekker (maag/darmproblemen) en daar heeft het arme schaapje nu ook last van. Aangezien de onthaalmama geen zieke kindjes wil bijhouden (logisch), neemt de echte mama een dagje verlof.

Iets voor 12u: de sandwiches die ik voor mezelf gesmeerd had, zo iets na 7u die ochtend, lijken een verdacht zure smaak te hebben. Ik dacht nog: “Ach, 1 dag overtijd, zo snel kan dat niet slecht worden hé” en smeerde de kip-curry rijkelijk in het rond. Zo iets na 12u had ik alweer spijt.

Iets voor 16u: bibi kan twee keer gaan aanschuiven op de Antwerpse ring, in elke richting eenmaal. Want – en daar ben ik trouwens wel dankbaar voor hoor – mijn mams wil de nacht bij ons doorbrengen om zo de dag erop (vandaag dus) te babysitten op de zieke Maxine. Ze kan geen autorijden, dus moet ik haar gaan halen.

Iets na 17u: eindelijk thuis. “En? De dingen van de apotheek bij?”, vraagt ze lief. “Euh…”. Bon, ik dus terug in de wagen. Je moet weten dat er een apotheek vlak om onze hoek is. De vrouwelijke logica echter, weet ons te zeggen dat de apotheek niet deugt. Een echte reden moet een vrouwmensch daarvoor niet hebben, manlief moet gewoon doen wat ze zegt en naar de apotheek 3 dorpen verder gaan.

Iets later: “Hoe zegt u? Ha… Neen, ik had tegen uw vrouw gezegd 18u, de koerier is nog niet gepasseerd.”

Iets voor 18u: ik plof in de zetel. Als enige opkrikker van de dag besluit de moeder des huizes pannekoeken (ik weet al lang niet meer of er nu een tussen-n tussen moet of niet) te bakken, dewelke ik met veel smaak en confituur naar binnen speel. Een 6- a 7-tal.

Iets na 20u: na een resem van diarree-pampers en de bijhorende geur (waar ik dus écht niet tegen kan, ik brok de hele kamer bijeen wanneer mijn neusvleugels in contact komen met dit soort “geurtjes”!), gaat Maxine naar haar bedje. ‘t Arm schaapje… We zetten dan maar een film op: V for Vendetta. Tot mijn verbazing kan de film mij enigszins bekoren! Opkrikker #2 is een feit!

Iets voor 23u: ik plof mijn bed in, wat later vervoegd door mijn seksgodin ( 😉 ). We bekijken elkaar even en horen mijn moeder in de kamer ernaast het zich gemakkelijk maken in de geimproviseerde slaap/werkkamer. Een klein zuchtje ontsnapt me en we besluiten maar te gaan slapen, ‘t is al laat…

Ik word oud. 🙁

2 Responses to “Verjaardag”

 1. Uw druifje Says:

  Och liefje, die extra jaartjes staan je goed. Heel goed zelfs. Vréééselijk goed zelfs. Vetgeil.
  Eneuh.. geen schoonmoeder te bespeuren.
  Oh yeah. Me Jane, You Tarzan – tem me 🙂

 2. Outro Says:

  😯

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »