Cloink’s Nabaztag Services

January 2nd, 2008

Jaja. Het is er eens van gekomen: ik heb eindelijk wat tijd gehad om iets in elkaar te boksen om je Nabaztag te besturen. Het goede nieuws is dat het gratis is opengesteld aan eenieder die het wenst. Het minder goede nieuws is dat ik voornamelijk features ontwikkeld heb/zal ontwikkelen die mezelf ten goede komen en dat het ten alle tijde moet bekeken worden als “beta” (lees: niet zo betrouwbaar 😉 ).

Momenteel beperken de services zich tot een (ongelimiteerde en schedule-bare) podcast-subscriptie en – het meest populair – een eBay-module om je te winnen objecten op te volgen. Een module om als verkoper de boel op te volgen volgt nog… Het ganse gedoe heeft me zelfs een eervolle vermelding op de officiële Nabaztag-blog opgeleverd!

Al dat gratis geweld kan je alhier terugvinden: http://nabaztag.cloink.com/

Geen dank. 😀

3 Responses to “Cloink’s Nabaztag Services”

 1. Tom Bernaerd Says:

  Registratie voor gebruik? Niet erg gebruiksvriendelijk, niet? 🙂

 2. cloink Says:

  Tut tut, het is dan ook bedoeld voor mensen met een Nabaztag(/tag), dus een account heb je sowiso nodig (om je Nabaztag(/tag) te registreren). :yes:

 3. tamara Says:

  Beste technicus die een pak slimmer is al mij!!! heb nu al een jaar da plastieken konijn ik had graag radio donna via api of zo gekregen niemand van violet of nabaztag kan me helpen :no: so by the way can you helllllleeeep me? :yes: ?dank je alvast

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »