HTC Touch Cruise

January 4th, 2008

HTC Touch CruiseIk ben mijn GSM nog eens beu. Dit feit, gekoppeld aan het feit dat er eindelijk een zo goed als perfecte “Smartphone” gelanceerd werd én aan het feit dat ik toch een mooie eindejaarsbonus heb mogen ontvangen, maakt dat ik maar een nieuwe besteld heb. 😉

Het gaat meer bepaald over de HTC Touch Cruise. And he has got it all: GSM, PDA (Windows Mobile 6), 3(.5)G, WiFi, Bluetooth, touchscreen, camera, FM radio én GPS ! Veel meer moet een mobieltje niet kunnen wat mij betreft… Nu hoor ik iedereen denken: jaja, en dan met zo’n bakbeest in uw broek lopen waarbij menig vrouwen denken dat ge hen nét iets te graag ziet. Wel, niets is minder waar, hij is zelfs kleiner en lichter dan mijn huidige! Dat hij er wat minder “sexy” uitziet dan een Apple iPhone zal me worst wezen, laat de fanboys zich maar blauw betalen aan zo’n overpriced stuk blinkend speelgoed. 😀

Minpuntje aan het ganse verhaal: België is weer een van de laatste landen die bedeeld wordt door HTC, wat maakt dat ik momenteel in blijde verwachting ben. En als u mij een beetje zou kennen, dan weet u dat wat dit betreft geduld niet mijn beste kwaliteit is (hebbe, hebbe, hebbeuh!).

Trouwens, ik koop mijn GSM’s altijd bij dezelfde – allicht voor velen onbekende – persoon: Serge Vandermaesen. Qua service en goodwill zit je bij Serge gegarandeerd bij de beste in het land: vriendelijk, altijd bereikbaar, snelle respons en flexibel. Voor mij nooit geen BelCompany of ander gespuis, Serge is da man! Ik kan hem u dus ook warm aanbevelen mocht u nog eens een GSM nodig hebben, zegt u maar dat ik u gestuurd heb… (en neen, ik krijg hier geen commissie voor) 😉

5 Responses to “HTC Touch Cruise”

 1. cloink » Blog Archive » De zolder Says:

  […] vandaag mag ik normalerwijze de Cruise gaan ophalen, w00t ! Posted by cloink Filed in […]

 2. cloink » Blog Archive » XS.BE Says:

  […] de HTC Touch Cruise bevalt enorm, ik zou hem zelfs de ultieme smartphone van het moment durven noemen! Posted by […]

 3. Soete Says:

  Nice nice, heb nu al een jaar de HTC P3300, en ben nog nooit zo tevreden geweest over een gsm/pda/gps.. .

  Ik lees overal dat dit model bedienbaar is met de vinger, maar toch zie ik dat er nog een stylus is meegeleverd ??

 4. cloink Says:

  Je kan de basisfuncties perfect bedienen met de vinger (hangt er ook van af hoe dik je vingers zijn natuurlijk…), maar de andere “standaard” Windows zaken (ik denk aan het start menu en de settings enzo, bedien je nog best met de stylus. Een verkleinde stylus trouwens, die prettig werkt!

 5. cloink » Blog Archive » Hightech shopping Says:

  […] eergisteren dus, toen ik op het lumineuze idee kwam om mijn recent aangeschafte “Smartphone” in te schakelen voor dit klusje. En het werkt wonderwel, moet ik zeggen. Gewoon even ListPro voor […]

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »