De zolder

January 7th, 2008

LoungeOns huisje heeft een zolder. Een kleintje, moeilijk bereikbaar (typische zoldertrap), onafgewerkt (geen isolatie, geen vloerbedekking, geen wandplaten, etc.) en zonder voorzieningen (geen verwarming). En toch: dit wordt mijn “bachelor pad”. Niet dat ik een bachelor ben, maar welke term ga je anders geven aan een ruimte die 100% op mijn noden is ingericht?

Computer, TV, DVD, PlayStation, loungy zetel, soundsystem, de nodige lichteffecten en uiteraard een stevige portie aan volkomen nutteloze gadgets. 😉 Grootse plannen, helaas ben ik geen handig type (lees: ik heb twee linker handen). Het zal dus nog wel even duren eer ik lig te “chillen” in mijn “crib”… 😛 De eerste stap is alvast een trap zetten waar je zonder schoenen op kan en twee Velux-ramen plaatsen. Dan zal het budget wel al bijna op zijn, maar we houden de moed erin! 😀

Trouwens, jammer genoeg krijg ik geen flipperkasten tot op de zolder en aangezien mijn wederhelft de ondingen meer dan beu is, verkoop ik ze maar. Iemand geïnteresseerd in een Judge Dredd en/of een Whirlwind?

PS: vandaag mag ik normalerwijze de Cruise gaan ophalen, w00t !

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »