FireBox

January 18th, 2008

Magna CubeIk hou nogal van gadgets, je hoeft geen erg close kennis te zijn om dit te weten. Om de zoveel tijd doe ik dus wel eens een bestelling ergens waarvan de rest van de mensheid denkt: “GEK!”… Zo ook de bestelling van vorige week bij FireBox.

FireBox is een grote Engelse online gadgetshop, je vind er als gadgetfreak gegarandeerd je gading. Het enige nadeel – voor Belgen bv. – is dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn, nl. 15£ (zo’n 20€). Dat is veel, zeker als je één klein gadgetje wil bestellen, maar gelukkig blijft deze prijs dezelfde bij grotere bestellingen. Cloink’s taktiek dus: eerst zoveel mogelijk hebbedingetjes op de lijst bijhouden en als de lijst groot genoeg is én ze zijn allen in stock… Bestellen maar! 😀

Vorige week is de zending dus aangekomen, en tot mijn grote horror heeft de koerier klaarblijkelijk eerst een potje basketbal gespeeld te hebben met mijn pakket. Thanks TNT! 😡 Gelukkig was de inhoud nog heel, dankzij het goede inpakwerk… De buit:

1 x Magna Cube
12 x Ice Shot Glasses
1 x Don’t Break The Bottle
1 x USB Panic Button
1 x Money Maze
2 x Raunchy Wrapping Paper

De Don’t Break The Bottle is al cadeau gedaan en de ontvanger(s) waren alvast in de wolken en besloten prompt dit als relatiegeschenk in te gaan kopen. De Ice Shot Glasses zijn al succesvol uitgetest, alsook de Money Maze en de Magna Cube (leuk!). Enkel voor de USB Panic Button moet ik zelf nog eens een programmaatje schrijven om er leuke dingen mee te doen. 😉

PS: de eerste de beste die nu “GEK!” schrijft in de comments hé… 😐

One Response to “FireBox”

 1. Jerom Says:

  Freak! :dance:

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »