Sara

January 21st, 2008

SaraAhem, dit gaat me nog achtervolgen, ik voel het aan mijne kleinen teen. But hey, here goes nothing!

Ik ben nl. de perfecte mix van een populist en een meerwaardezoeker. Canvas staat hier meer dan regelmatig op en De Zevende Dag mis ik ook zelden. Langs de andere kant kan ik een nodige dosis pulp ook smaken, ik denk maar aan Temptation Island en Jackass. In dat laatste rijtje (noem het gerust de “Hall of Shame”) kan ik nu iets bijschrijven: Sara.

Ja ja, ik weet het: de acteerprestaties zijn beneden alle peil, de personages zijn geweldig over the top, de verhaallijn is nog dunner dan die van Familie, je kon vanaf aflevering één het einde voorspellen, en toch… En toch betrap ik me er elke zondagavond op uit te kijken naar de volgende marathon-uitzending. Het klinkt vele malen slechter dan de mensen die uitkijken naar Katarakt (dát is wel hip!), maar het is gewoon zo. Volgens mij heeft het te maken met mijn naderende dertigste verjaardag. 😐

Als enigste troost kan ik aanhalen dat ik klaarblijkelijk niet alleen ben. Misschien moeten we maar eens een zelfhulpgroep oprichten…

One Response to “Sara”

 1. 4ke Says:

  Sara is tof, ik volg het ook. Het is idd echt voorspelbaar maar wel super knoddig :yes:

  Ps kheb het nu pas gezien maar kben blij dat je terug bent! :giggle:

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »