Euromillions

February 12th, 2008

EuromillionsIk woon in een klein dorpje gehucht (gecorrigeerd, volgens Wikipedia). Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. De voordelen zijn duidelijk: het is er rustig wonen, een ideale omgeving voor kleine kinderen en je kan er heerlijke fietstochten maken, daar staat de streek om bekend. De nadelen zijn echter ook meteen duidelijk: iedereen “kent” iedereen en er is dan ook nogal veel “achterklap”, geroddel dus.

Dat even terzijde, want zo vernam ik van de buren onlangs dat de grote Euromillions-winnaar uit België zijn bulletin had gevalideerd in het lokale krantenwinkeltje, op 100m van mijn deur! Ne mens zou voor minder eens beginnen dromen… Nu, het was geen méga-winnaar, want de pot werd verdeeld onder rang 2 en die waren met meer dan 10, maar toch, een slordige 9 miljoen euro, da’s toch al aardig meegenomen.

Ik weet alvast wat ik zou doen: een (groot) huis, een (klein) buitenverblijf, 2 wagens, verre reizen, stoppen met werken en zelf websites bouwen en “uitbaten” (ne mens moet iets doen). De rest (er schiet nog wel iets over denk ik 😛 ) op de bank en zo genieten van vroegtijdig pensioen. En jij? 🙂

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »