Koken aan de Kaai

February 28th, 2008

La CoquerieEens om de zoveel maand (meestal 3) hebben we op mijn werk een “event”. De ene keer is dat een simpel etentje, de andere keer de klassieke bowling-sessie. Ditmaal was het iets nieuws: koken aan de kaai. De meesten weten al: cloink + food = one happy camper. En het stelde inderdaad niet teleur.

La Coquerie, zo heet de boot die netjes aangemeerd ligt aan de Leuvense vaart en hij was voor de gelegenheid afgehuurd voor onze kleine groep. En zo’n kleine groep was ideaal: 4 kookeilanden van 6 man, perfect om iets te doen en toch niet téveel… 😉

Gelukkig (wij zijn allemaal mannen) waren het simpele, doch overheerlijke Italiaanse gerechtjes, met als resultaat dat iedereen het geweldig leuk én lekker vond. De exacte menukaart moet ik u even schuldig blijven, daar mijn geheugen niet meer jedat is (de leeftijd…). Wel kan ik zeggen dat ik persoonlijke garant heb gestaan voor de gegrillde scampi’s, omwikkeld met basilicum en pancetta: óverheerlijk! Absoluut voor herhaling vatbaar, zo heb ik al laten verstaan… 😉

Koken aan de Kaai

2 Responses to “Koken aan de Kaai”

 1. raika Says:

  Jaja, de Coquerie, geweldig daar! Heb het ook een keer gedaan, maar dan bij het restaurant zelf, en dat was superleuk en heel erg lekker. Was een kerstdiner/wildschotel dat we op tafel hebben getoverd. Ik wil er zeker nog eens teruggaan. Nog een aanrader is mmmmh.be, vooral Suko Thai.

 2. cloink Says:

  Ik geef het door aan de baas… 😆

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »