For fucks sake…

March 17th, 2008

ZiekRotweer in België ook. Ik ben weer eens stevig verkouden. De afgelopen dagen heb ik niets anders gedaan dan groene snot ophoesten, ditto uitsnuiten, hoesten gelijk nen overjaarse roker, mij wat miserabel voelen, spierpijn allover the place, hoofdpijn a volonté, etc.

Tot overmaat van ramp heb ik sinds enkele maanden last van een buikwandbreuk (meer specifiek: een navelbreuk). ‘t Begon allemaal nogal onschuldig, maar door het veelvuldige hoesten is de breuk volgens mij stilaan groter geworden en gebeurt het wel eens dat er iets klem komt te zitten. Het leek dus eerst nogal onschuldig, maar ik voel een operatie naderen, zucht. Voor wie een sterke maag heeft: de operatie in beeld. Brrrr.

Als ik dan ook nog eens bedenk dat ik dringend mijn wijsheidstanden moet laten trekken, ziet het er een bijzonder onaantrekkelijk 2008 uit, op medisch vlak. Dan toch de leeftijd? 🙁

EDIT (28/03): Ja, ‘t is hier stil. Maar ik heb de afgelopen dagen meer geslapen dan wat anders, I feel lousy. En bovenop de genoemde problemen heeft de doc me naar het ziekenhuis gestuurd om een CT-scan te laten nemen van mijn onderrug. Dat belooft. 😐 Hopelijk tot binnenkort…

4 Responses to “For fucks sake…”

 1. Summer Ghost Says:

  Ik heb het ook deels vlaggen: verstopte neus 😥

  Ah een buikwandbreuk, een kameraad van mij had dat een tweetal jaar geleden ook voor. Al ging toen wel de roddel de ronde dat hij dat moest hebben omdat hij teveel had gegeten en was ontploft 😆 hij is nogal aan de mollige kant.
  Valt goed mee schijnt

 2. cloink Says:

  Are you calling me a fattie? 😡

 3. Summer Ghost Says:

  Euhm, ik zeg alleen wat de roddel was bij ene kameraad van mij :love:

  Veel kwaaltjes precies? Zeker al de 30 gepasseerd? 😆

 4. cloink » Blog Archive » Navelbreuk Says:

  […] dat zou gefixed moeten zijn, mijn navelbreuk… Ik moet zeggen: eigenlijk beetje zwaarder dan verwacht. Het begon al niet zo goed tijdens de […]

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »