WordpressNaast ikzelf, is nu ook m’n blog weer helemaal up to date: zonet een upgrade naar WordPress 2.5 achter de rug. WordPress heeft deze release wat naar achter geschoven, maar het is uiteindelijk dan toch gelukt. De installatie verliep vlekkeloos, alleen werkt mijn WYSIWYG editor precies niet meer al te best en is de nieuwe admin-interface best wel even wennen… Ohwell, zorgen voor later!

Dit weekend trouwens wat car-trouble gehad. Niet dat ik er veel last heb van gehad, maar toch. Eerst ging ik tanken en ben ik er in geslaagd om 59,6 liter er in te krijgen. Als je dan weet dat mijn tank welgeteld 60 liter groot is, dan hoef je geen rekenwonder te wezen om te beseffen dat het “a close call” was. 😉 Verder heeft mijn batterij het dit weekend begeven. De kerel van de wegenwacht moest nog lachen: “Ja, schoon otto’s hé meneer…”, waarmee hij een allusie maakte op de iets mindere betrouwbaarheid van mijn geliefde Alfa. 😛

Maargoed, we snorren alweer vrolijk in het rond. Tuut tuut !

En oja: deze ochtend die van ons goed zitten gehad. Ze is wat ziekjes (van wie zou ze dát hebben?) en ging gisteren vroeg slapen. Ge moet weten: ik ben een hevige fan van Roos van Acker. Gisterenavond, terwijl mijn teerbeminde al sliep, was het Ook Getest op Dieren, een programma met – jawel – Roos van Acker. Ik heb ze deze ochtend dan ook apetrots wijsgemaakt dat ik een wedstrijd gewonnen had met dat programma: een meet & greet met Roos van Acker! Ze werd net niet groen en vond het alvast erg zielig van mezelf. Hihi. Ik laat ze nog even sudderen en trek eventueel vanavond wel ne foto van het blauwe oog… 😀

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »