Navelbreuk

April 18th, 2008

Rode KruisZo, dat zou gefixed moeten zijn, mijn navelbreuk… Ik moet zeggen: eigenlijk beetje zwaarder dan verwacht. Het begon al niet zo goed tijdens de voorbereidingen. Eerst heb ik me 2 uur zitten vervelen, alleen op mijn kamertje en dan was alles plots dringend. Scheren, dat moest ook nog even. Ik denk niet dat ik moet vertellen dat “scheren” en “haast” twee goed combineerbare termen zijn en mijn buik staat dan ook vol scheerwondjes (ha ja, want scheren, dat doet de verpleegster droog in een ziekenhuis… ๐Ÿ˜ )

Van de operatie zelf weet ik uiteraard niet veel, enkel dat de laatste 10 seconden dat ik wakker was verdomd veel pijn deden, het leek wel alsof er iemand een gloeiend hete vloeistof in mijn arm injecteerde. Maar goed, ik ben niet wakker geworden tijdens de operatie, dat is alvast positief! Toen ze me terug naar m’n kamer rolde, viel het me op dat te korte ziekenhuisbedden + een lange cloink en diens uitstekende voeten aan het einde van het bed best een belachelijk zicht waren.

Iets meer dan 24 uur en 6 beschuiten later en na een verdomd pijnlijke autorit zat ik alweer thuis, nauwelijks in staat om te bewegen. Nu weet ik pas hoe vaak buikspieren gebruikt worden, pfoeh. Ondertussen – 3 dagen later – lukt bewegen al weer een beetje en ook de eerste ietsofwat slapende nacht is achter de rug. Deugd dat dat deed. Maandag ben ik weer min of meer de oude hoop ik. Volgende week de draadjes eruit en nog 3 weken later zou volgens de dokter alles voldoende moeten geheeld zijn. Fingers crossed? :huh:

47 Responses to “Navelbreuk”

 1. Karel Says:

  oach, beterschap!

 2. Dikkie Says:

  Veel beterschap!

 3. Summer ghost Says:

  Dan hebt ge nu tijd om eens naar goeie films te kijken ๐Ÿ˜›

 4. Tinne Says:

  Hoi,

  Ik moet morgen ook een navelbreuk laten dichten.. En na jou blog heb ik er toch wel schrik van gekregen, haha!
  Hopelijk vaart het bij mij iets beter ๐Ÿ˜ฏ
  Nuja, wish me luck ๐Ÿ˜‰
  Tinne

 5. cloink Says:

  Niet panikeren hoor Tinne, het was wel wat zwaarder dan ik had verwacht, maar ik had dan ook eigenlijk zo goed als geen hinder verwacht. Bij nader inzien is en blijft het een ingreep ter hoogte van een plek die je vaak “benut”. Tevens hebben ze bij mij – achteraf – een dubbele breuk vastgesteld en dus ook extra moeten hechten. Misschien verklaarde dat de extra hinder? Ik hoop het alvast voor jou… ๐Ÿ˜‰

 6. Tinne Says:

  Aha, laat ons hopen dat het inderdaad aan je dubbele breuk lag! Bij mij is het een scheurtje van 4 cm dus da’s al bij al maar een kleintje heb ik me laten vertellen!
  Ik moet me natuurlijk al geen zorgen maken om snijwondjes met droge scheermesjes haha :giggle:
  Bij mij is het wel met epidurale verdoving, dus misschien is dat ook nog anders.. Ik zal je alvast op de hoogte houden of ik het overleefd heb ๐Ÿ˜‰

 7. Wesley Says:

  Hoi.

  Ik ben zelf 1 daag aan het afzien na een navelbreuk-ingreep, en ik moet toegeven: toch wel beetje pijnlijker dan verwacht had. Als lachgraag persoon met een chronische ochtendhoest, besef ik maar al te goed waar het middelpunt van alle gevoeligheid ligt. Maar zolang ik stillig of zit, zonder hoest of lach, is de pijn een beetje gelijk een post-netelsessie :lol:(dus best wel draaglijk :wink:)

  Wel goed geslapen, (wssl zitten de 5 spidifens 400 en 3 paracetamols 1000 mg er hier voor iets tussen).. hehe

  Ze hebben bij mij een gaasje over m’n buikvlies geplaatst.
  Cloink, hebben ze bij jou ook een inwendige gaas geplaatst of gewoon het buikvlies gehecht? Of was het een kijkoperatie met drie kleinere incisies.

  Hoe lang bleef het bij jou pijn doen?
  Tinne, sterkte… You’re not alone ๐Ÿ˜‰
  Het valt allemaal best mee, zolang je maar niet moet hoesten of lachen, dan wel wat venijnige pijn. En best de eerste dagen iemand vragen om je te helpen, vooral met het liggen of terug opstaan dan. op je zij draaien en zo met je arm omhoog duwen, dan gebruik je vooral je zijdelingse spieren en belast je de buikspieren minder. Moest je toch hoesten, of alleen opstaan moet drukken met de handpalm op de plaats van de ingreep. Dit klinkt absurd, maar het helpt echt, ik kan ‘t weten ๐Ÿ˜‰

  Grtz

 8. cloink Says:

  Ik heb ook goed geslapen in ‘t ziekenhuis hoor, daar krijgt je “the good stuff” qua pijnstillers en dan is slapen niet echt een probleem neen. Thuis was dat dus helaas anders en heb ik toch een tweetal redelijk slapeloze nachten achter de rug gehad. ๐Ÿ™

  En hier hebben ze inderdaad ook een inwendig gaas geplaatst, voor de stevigheid zeiden ze.

  Hoe lang het pijn heeft gedaan weet ik niet meer precies, maar toch wel zeker een week geloof ik en eerlijk gezegd: helemaal de oude ben ik nog niet (blijft een beetje een gevoelig plaatsje, het “trekt” wat), maar goed, da’s muggenziften. ๐Ÿ™‚ En inderdaad: opstaan en gaan zitten was een hele opdracht en allicht een enorm grappig zicht! ๐Ÿ˜€

 9. Wesley Says:

  Zit hier ondertussen half groggy achter m’n PC. Die spidifen werkt ‘t best. Maar ik word er wel gans dempig van… hehe

  De pijn is draaglijker. Eens ik volledig stil lig, plat op m’n rug voel ik niks meer.
  Alleen rechtzitten of op m’n zij ga liggen, dan besef ik weer wat pijn betekent.

  auwtch ๐Ÿ˜ก pijnsteek… ga me terug leggen. ๐Ÿ˜†

  Thx for da info…

  Ik ben een actieve vrijgezel/ levensgenieter, dus dat trekken hoeft voor mij niet te lang aan te slepen :giggle:

 10. Tinne Says:

  Alez vooruit ik ben ook weeral thuis sinds gisteravond uit de kliniek;) Ik moest gelukkig daar niet blijven slapen, heb epidurale injectie gehad.

  Het is inderdaad ook hier wat pijnlijker dan verwacht:p En die hoest Wesley..ยฐAUWยฐ dat moet echt enorm pijnlijk zijn!

  Ik had gisteren na de operatie voor het een of ander de slappe lach en amai ๐Ÿ™‚ het was snel gedaan zenne, haha!

  Nog veel beterschap hรฉ ๐Ÿ˜‰

 11. Wesley Says:

  Hey lotgenootjes,

  we zijn nu vier dagen later en ‘t gaat al prima met me. Dafalgan forte blijkt toch net iets beter dan spidifen te zijn. Wel iedere vier uurtjes eentje slikken en ‘t blijft draaglijk.

  Trouwens cloink, de start – to – run blog gaat me nog veel goed doen, want ‘t is sinds half juli ziekenbed voor mij (chronologisch: klierkoorts, ligamenten gescheurd en nu de ingreep aan m’n navel)met de onnodige extra ‘reserves’ die ik opgebouwd heb hehe.

  Tinne, ik voel met je mee meid, lieve groetjes van een lotgenootje ๐Ÿ˜‰ Van waar ben je eigenlijk?

  Lieve groetjes

  Wes

 12. Wesley Says:

  :blush: Als ik m’n comments zo eens terug lees, was ik echt wel “van de kaart” vantijd :eek:. Ik, diegene die een bloedhekel heeft aan spellings- en schrijffouten, had blijkbaar last van selectieve dislectie of zoiets. :giggle:

 13. Wesley Says:

  Vandaag al heel draaglijk geworden, heb geen pijnstiller meer genomen :d
  (Chimay blue heeft blijkbaar ook een goeie helende functie hehe) :d

  Maar irritant jeuken nu he, niet te doen… :no:

  Nu nog een weekje of twee volledig zeker zijn van herstel en dan gaan we start – to – gecoached door de sexy stem van knappe Evi Gruyaert, hehe.

  Grtz and Thx !!

  Spoedig herstel Tinne !! x

 14. Tinne Says:

  Hee
  Sorry hoor, was de site even uit het oog verloren.. Met al dat revalideren enzo ;o)

  Hier ook alles aan de beterhand! Ik begin me alleen meer en meer af te vragen of ik ooit nog mijn oorspronkelijke navelvorm ga terugkrijgen.. Vroeger had ik zo’n mooi putje en nu is het 1 en al misvormde maniakale bult haha:p

  Ik ben trouwens van Antwerpen, Wesley ๐Ÿ˜‰ Jij?

  Tinne

 15. starbright Says:

  Hoi,

  Ik moet 10 december geopereerd worden aan mijn navelbreuk. Hoelang duurde het bij jullie voordat je weer kon werken of naar school. hebben jullie erg last gehad na de operatie? Ben best wel een beetje zenuwachtig ervoor Heb je nog tips ofzo?

 16. cloink Says:

  Hier heeft het toch een dikke week geduurd eer ik terug ging werken…

  “Last” is relatief. Ja, de eerste paar dagen deed het best wel zeer, maar alleen bij bepaalde manoeuvres. De beste tip is dan ook gewoon platte rust en voldoende platte rust!

  Succes… ๐Ÿ˜‰

 17. Tinne Says:

  Hey,

  In het begin is het echt wel lastig hoor,ik heb toch wel een week krom gelopen.. Het duurt wel echt een dikke week eer de grootste last wat weg is, bij mij toch ๐Ÿ™‚

  Verder duurde het bij mij wel veel langer eer alle zwelling weg was. Ik had vroeger een putje, en ik heb toch een dikke maand een lelijk opgezwollen navel gehad.. Maar nu, na anderhalve maand is het wel echt mooi genezen, je ziet het litteken altijd wel een beetje, maar het geneest echt wel mooi hoor ๐Ÿ™‚

  en zoals Cloink zegt.. zorg maar dat je in het begin een weekje in je zetel blijft liggen met vรฉรฉl films ๐Ÿ˜‰

  Heb je trouwens volledige verdoving of epidurale?

  Alvast veel succes!
  ๐Ÿ˜›

 18. starbright Says:

  Hey,

  Nou ben benieuwd hoe het bij mij gaat dan. Ik heb gekozen voor volledige narcose leek me toch iets fijner om even helemaal weg te zijn.
  Dus sowieso een week flink plat liggen heb al een hele stapel films die ik wil zien dus dat zal wel goed komen denk ik.

  Dus je navel blijft gewoon mooi in vorm?
  Bedankt iedergeval voor de tips!
  ๐Ÿ˜›

 19. Bianca Says:

  Hallo,

  ik ben afgelopen donderdag 11 december onverwachts geopereerd aan een navelbreuk en dit omdat er steeds een darm tussen kroop en kwam vast te zitten.
  Ik moet zeggen dat ik serieus wat pijn heb gehad ze en nog steeds heb.
  Zou ik tegen zaterdag 20 december een beetje beter op de been zijn want dan zou ik naar Clouseau gaan?
  De chirurg heeft trouwens 3 breuken boven elkaar gerepareerd door er een net over te plaatsen.
  Ben benieuwd hoelang ik nog met die pijn ga zitten.

  Groetjes Bianca

 20. starbright Says:

  Hallo,

  Ik ben inmiddels vier weken geleden geopereerd aan mijn navelbreuk..maar tot op heden heb ik nog erg pijn en nog steeds loop ik een beetje krom..haddem jullie hier ook last van? ๐Ÿ˜ฏ

 21. starbright Says:

  Hallo,

  Ik ben nu inmiddels vier weken geleden geopereerd aan mijn navelbruik. Maar tot op heden heb ik nog steeds veel pijn..eigenlijk meer dan verwacht.. :no: En eigenlijk loop ik nog steeds een beetje krom ook Zijn er meer mensen die dit hebben? of hadden jullie daar geen last van.

 22. cloink Says:

  Lijkt me niet normaal, ik had hier 4 weken later toch zo geen last meer van. Eens aan je dokter/chirurg vragen?

 23. starbright Says:

  Dacht ik zelf ook al..Ik heb zometeen een afspraak met de dokter.. :sneeze: Tnx

 24. fien Says:

  Is er al eens iemand van jullie voor een twee keer binnen gegaan voor een navelbreuk?

 25. cloink Says:

  Ik alvast niet, hier houdt het geplaatste gaas het netjes bij elkaar… ๐Ÿ™‚

 26. JAN Says:

  MOET MORGEN NAAR DE DOKTER VOOR EERSTE AFSPRAAK
  WAT ZAL ER GEBEUREN

 27. cloink Says:

  Rustig, rustig, niet roepen… ๐Ÿ˜‰

  Op uw eerste afspraak zal de dokter allicht even kijken of een operatie al dan niet nodig is. Indien wel zal hij u doorverwijzen naar ‘t ziekenhuis.

 28. JAN Says:

  NET UIT HOSPITAAL ONTSLAGEN
  BEN 1 NACHT MOETEN BLIJVEN EN JAWEL VEEL PIJN WAS GROTE NAVELBREUK
  HEB NU WEL THUISZORG WANT LOOP MET EEN REKVERBAND(corset :yes: )VOOR 10 DAGEN
  GRTZ JAN

 29. JAN Says:

  :sneeze:

 30. marion Says:

  Mijn dochter is verleden week gopereerd aan een navelbreuk. Ze heeft de pleisters er zelf even afgedaan om te kijken hoe het er uit zag. Haar navel is weg,die is dicht genaaid. Heeft iemand van jullie dat ook voor gehad. En hoe ziet je navel eruit na de ingreep?Word dat beter of slechter? Ze begon te huilen,het ziet er echt niet uit? Denk dat ik meega op kontrole,want dit is niet ok.

 31. cloink Says:

  Eh, ik kan enkel uit eigen ervaring spreken natuurlijk, maar hier ziet de navel er quasi identiek uit dan voorheen. Lichte vervorming en een klein litteken, maar toch echt nog wel een navel hoor! ๐Ÿ˜ฏ

 32. Mark Says:

  Kleinzerig manneke…triestig ๐Ÿ˜†

 33. sylvia Says:

  ben 3 dagen geleden geopereerd aan navelbreukJE, zoals de dokter het noemde.
  Gerust voor 3 dagen en nu het moment om de pleister te verwijderen en het meest gevreesde te gaan ontbloten

  Na al jullie verhalen durf ik de pleister er niet af te halen….zo bang dat mijn lief, rond naveltje verandert is tot een spleetje? frutseltje? spruitje?…..

 34. Harm Says:

  14 december is mijn navelbreuk hersteld. Om half 10 een ruggeprik en om 5 uur weer naar huis. Nu ben ik 2,5 dag verder. Les 1 voor mij. Laat je nooit aan je navelbreuk opereren als je verkouden bent en ook nog regelmatig moet niezen. Dat is een hel!! Ik had 2 gaatjes en daar hebben ze 1 van gemaakt en er is een netje in genaaid. Dat moet weer jaren mee gaan. Al met al valt het me een beetje tegen voor een poliklinische ingreep.Ik heb behoorlijk pijn, mijn buik is wat gezwollen kan praktisch weinig doen. Toch bespeur ik al wel enige verbetering. Iets minder pijn bij het opstaan. De eerste nacht kon ik mijn bed niet uitkomen. Uiteindelijk is me dat op handen en voeten toch nog gelukt. Tip: organiseer zo’n handvat boven je bed zodat je je kunt optrekken.

 35. Isis Says:

  Ben twee weken geleden geopereerd aan navelbreuk!!! Ik heb zo’n keiharde bult onder mijn navel net een knackworstje, is dit normaal??Ook heb ik er constant zo’n stekende pijn in!!!!

 36. Franky Says:

  Vroeger ben ik geopereerd aan een navelbreuk. Ik heb best een mooie navel, maar onder de navel heb ik een groot litteken. Een gebogen snee van wel 15 cm. Je kon ook heel goed zien waar de nietjes gezeten hadden. Die witte puntjes van de nietjes zie je nu minder goed, maar het litteken van de snee zie je nog altijd als een gebogen witte streep.

  Ik heb toen twee weken vol pijn in het ziekehuis gelegen. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren dat een dokter de nietjes uit mijn buik haalde en er vervolgens een grote pleister op plakte. Auw,auw wat deed dat zeer!

  Vroeger had ik er een een hekel aan om mij in een zwembroek te laten zien. Ik werd met mijn litteken geplaagd en ik had geen zin om telkens de vraag de beantwoorden waaraan ik geopereerd was.

  Een positief punt is dat ik nooit meer enige last van mijn navelbreuk gehad heb.

  Franky

 37. JAN Says:

  hoy nu bijna 2 jaar na operatie, heb nu terug mooi navelke :yes: en voel helemaal niks meer ervan.dus mensen die twijfelen ,het is echt niet zo erg de operatie, voor je het beseft is het allemaal weer super met het buikje :sneeze:veel groetjes jan

 38. Kezban Says:

  Hoi ik heb ook een navelbruek operatie gehad zit er nu 2 weken maar ik heb wel een aardig dikke buik is dat normaal weten jullie er van wat kan geen broeken aan ๐Ÿ˜”graag hoor ik het of moet ik naar de dokter

 39. Sam Says:

  Hallo iedereen,

  Na dit allemaal gelezen te hebben zal ik even mijn situatie voorleggen.
  Vorige week woensdag kreeg ik te horen van de huisarts dat ik hoogstwaarschijnlijk met een navelbreuk zat. Ik had san maar een afspraak gemaakt met de chirurg en die heeft me vrijdag dus geopereerd (dagopname) wel onder volledige verdoving. De operatie heeft maar ongeveer 3 kwartier geduurd en er is geen netje geplaatst. Eerst ging de chirurg dit wel doen, maar ze hadden gezien dat het maar een klein breukje was van 1 cm.
  Ik zit nu met een snee van ongeveer 5 cm met 8 hechtingen.

  Eerste 2 nachten waren echt pijnlijk. Ik kon enkel op mn rug liggen.
  Dokter schreef me dafalgan codeine en apranax voor, en ik moet zeggen 3 dagen na de operatie voel ik me al stukken beter. De wonde staat wel nog altijd dik en mijn buik rond de wonde staat nog altijd wat gespannen maar ik denk dat dit wel normaal is.

  Ik heb wel een maand ziekteverlof gekregen, maar ik denk dat dit vooral komt omdat ik een redelijk fysieke job heb.

  Mijn enigste schrik nu is, hoe die wonde gaat genezen en of ik een litteken ga hebben, hoe die eruit gaat zien enz….

  Maar ik vind het wel leuk om zo wat reacties van andere mensen te lezen.
  Mijn enige vraag nu nog is, letten jullie wat op jullie voeding?
  Of kunnen jullie alles eten??

  Grts

  Sam

 40. el Says:

  Hallo,

  Ik ben vorige week donderdag geopereerd aan een navelbreuk.Alles heeft redelijk goed gegaan,zoals bij de meeste de eerste dagen hevige pijn bij opstaan zitten en zelfs lachen ๐Ÿ™ .Nu de draadjes eruit zijn heb ik toch nog een branderig gevoel in mijn navel en precies een hart bolletje net boven mijn navel.Heeft iemand daar ook last van gehad,of hadden jullie na 1 week niks pijn meer? grtjs el

 41. Bo Says:

  Hallo

  Ik ben ook net geopereerd.
  En ook pijnlijker dan verwacht. bleek ook 2 breuken te hebben achteraf ๐Ÿ˜ฎ
  Moest wel lachen in het starter-post. over de te kleine bedden!!! daar had ik ook een beetje last van haha.

  En El, ik heb ook een rare bult!!
  mijn navelbreuk snede zit boven, en daar onder 2 rare doorzichtige bulten. weet jij inmiddels al wat het is?

  Ook ging de operatie en beetje raar bij me.
  Ik moest ook blijven in het ziekenhuis en heb heel de nacht met infuus geslapen. Vind het zelf een beetje vreemd dat me dan vervolgens niet word verteld waarom hoe en wat. maargoed mischien hoor ik dat nog met de hechtingen er uit halen.
  Ook heb ik de nacht in het ziekenhuis en de nacht na het ziekenhuis niet kunnen slapen ivb draaiingen en wegvallen. gister het ziekenhuis op gebelt en hun zeiden dat het op flauwvallen leek en dat zou betekenen dat mijn bloeddruk nog erg laag is en ik dus eigenlijk heel erg in de gaten had gemoeten worden. dus buiten alles om vond ik dat wel heel jammer, dus te weinig aan informatie! ๐Ÿ˜ฏ

 42. Hope Says:

  Hallo iedereen,
  ik heb al van mijn geboorte een navelbreuk.
  Toen mijn mama me op de wereld bracht heeft ze met het persen mij een navelbreuk bezorgt.
  En heb nog steeds een bobbel in plaats van een kuiltje als navel.
  Ik wist al lang dat ik een navelbreuk had maar ben er nog nooit mee verder gegaan.
  Maar sinds enkele jaren krijg ik er meer en meer last van… Ben hier dus ook nog niet aan geopereerd maar heb nu sinds kort ook zo een hard bolletje net boven mijn navel.Ben van plan om naar de dokter te gaan maar is er iemand met hetzelfde probleem??Of iemand die dit ook heeft meegemaakt??

  Groetjes ๐Ÿ™‚

 43. maya Says:

  Hallo,

  ik heb mij laten opereren aan een navelbreuk op 21 dec, bijna een week geleden. Ik heb echt afgezien…2 dagen overgegeven, 2 nachten niet geslapen,…en ik sta der alleen voor! Ik heb een huisgenoot die me wel helpt maar ik kan haar niet alles vragen. Ik ben 4kg afgevallen. De pijn is zo goed als weg nu, het trekt tegen maar het is dragelijk. Nu loop ik wel nog steeds misselijk en met verhoogde temperatuur en ik heb al een hele week een mega dikke buik…ik maak me daar een beetje zorgen over. Nu heb ik nog een week vakantie en dan moet ik terug gaan werken..hopelijk gaat alles vlug voorbij!!!
  Veel sterkte aan iedereen die hetzelfde meemaken, het is geen lachertje!!!

 44. Sofie Says:

  Heb gisteren mijn operatie gehad aan mijn navelbreuk, nu heb ik sedert gisteren een enorm opgezette buik (precies 5 maand zwanger) die mr niet lijkt weg te gaan. Heeft iemand daar ervaring met? Groetjes sofie

 45. cloink Says:

  Geen ervaring mee en ben ook geen dokter, maar als ik van u was, zou ik wel zo snel mogelijk een dokter opzoeken. Klinkt niet goed! ๐Ÿ˜ฏ

 46. Max Says:

  Ik ben afgelopen maandag geopereerd. Alles is prima gegaan en het bleek een kleine breuk te zijn die ze gehecht hebben. Al met al duurde het 25 minuten en ben ik aan het einde van de middag naar huis gegaan. In en uit bed komen is een drama, maar door met je zij buikspieren te werken gaat het prima. Heb geen pijn, slik paracetamol. Vandaag de pleister eraf en gedoucht. Ben nog wel wel erg beperkt in doen en laten, maar mag niet klagen! Ik ben blij dat ik het heb laten doen, want vond het gewoon eng dat het erger kon worden door het sporten. Nu wel 6 weken rust van fitness, maar goed…..

 47. Chanel Says:

  Ik ben de 18 november geopereerd . Ze hebben me na 4 uur al naar huis laten gaan wat heel moeizaam ging en zonder enig uitleg wat er nog me te wachten stond of wat ik ermee moest doen eenmaal thuis . Was niet afgedekt of niets wat ik vreemd vond maar ja dacht ok dit zal normaal zijn . Nacht was hel ….ook de 3 volgende dagen . Boven geraken in mijn bed ging niet en heb ik dan ook op te zetel gelegen wat nog het beste lag . Twee dagen nadien had ik hevige buikpijn en opgezwollen buik en heb de nachtdienst moeten bellen . Daarna hevige bloeding gekregen dat uit de wonde kwam . Dit heb ik een week gehad en daarna ben ik beetje per beetje me beter gaan voelen tot gisteren . Aangezien ik alleenstaand ben ik wat huishouden beginnen te doen …. beetje te veel denk ik want s avonds begon ik weer hevige krampen te krijgen en nu er nog mee zit . Nu weet ik niet of het normaal is door te veel gewerkt te hebben en dat het weer vanzelf zal over gaan . zal maar afwachten enkele dagen . Lig nu weer plat waar ik gek van word na 3 weken gerust te hebben . Ben actief van aard dus zeer moeilijk voor mij :((( nog iemand met deze ervaring ?

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: clichรฉ, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »