Squeezebox Duet (deel 2)

May 14th, 2008

Squeezebox DuetU raadt het al: ondertussen is de Squeezebox Duet gearriveerd en geïnstalleerd. :dance:

De eerste meevaller was al meteen de prijs: ik denk dat de webshop waar ik hem besteld heb een foutje had gemaakt, ik heb hem nl. voor ongeveer 200€ kunnen krijgen. Als ik dan vandaag naar diezelfde webshop ga en kijk naar de prijs, dan is deze ondertussen met 70€ de hoogte in gegaan! Koopje dus! 😯

De tweede meevaller was de Squeezebox zelf. Man, wat een geil ding is dat zeg. Het begint bij de verpakking: die klopt al helemaal, in ware Apple stijl. Ook de vormgeving van de bakjes (remote en box) is pretty slick. Maar dan moet het beste nog komen: de interface op de “remote”. Erg smooth en makkelijk, al zal het me wat tijd kosten om mijn gehele mp3-collectie netjes te ordenen en te voorzien van cover-art… Op zowat 10 minuten tijd was de boel geïnstalleerd en knalden de eerste tunes al door mijn speakers (zij het afkomstig van een internet-radio). De eigen mp3-collectie aan de praat krijgen had wat meer voeten in de aarde (de “stabiele” versie van de software deed bij mij niet veel en dus overgeschakeld op de “nightly builds” (beta) die het wél goed deed), maar eens alles in kannen en kruiken was: wow. Het is écht lang geleden dat ik nog eens zó onder de indruk was van een gadget. Ik weet het nu al: hier ga ik nog véél plezier aan beleven! Hij is volledig geïntegreerd met bv. diensten als Last.fm, dus ge kunt mij (nog meer) online tracken. 😉

Nu nog even wachten op mijn nieuwe NAS & de Popcorn Hour A-100 en de oude jukebox & NAS mogen de deur uit! Meer over dat allicht volgende week. 🙂

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »