10 Jaar

May 21st, 2008

Het bedrijf waarvoor ik werk bestond 10 jaar en dat moest gevierd worden natuurlijk. Het 5-jarig bestaan had ik ook al meegemaakt en toen zijn we met z’n allen naar Durbuy afgezakt, alwaar een heus survival-weekend op het programma stond (en een bezoek aan de plaatselijke disco, ha ha!). Denk dat er nog remsporen te vinden zijn in mijn onderbroek van toen ik die “ravijn” over moest op een slappe koord (ja, ik heb hoogtevrees, kijkt niet zo raar…). 😐

10 jaar dus en dus iets grootser dan vorige keer! Ditmaal met de vlieger richting Lac de Genève (ook wel Lac Léman), alwaar we in een luxe-hotel gedropt werden…

Hotel

Uiteraard stevig genoten van alles wat het hotel te bieden had (sauna, hamam, zwembad, jacuzzi, outdoor hydropool en natuurlijk het overheerlijke eten), maar daarnaast hadden mijn bazen gelukkig ook enkele activiteiten voorzien: raften en mountainbike. Althans, dat was mijn keuze, de alternatieven waren een uitstap naar een nabijgelegen stad (zzz…) en Tai-Chi (right!). Achteraf gezien zeker geen spijt gehad van de keuzes: raften was extreem plezant en het mountainbiken was… heu… laten we het op “gezond” houden (ik voel het gvd nog!). De foto’s kan ik hier niet zomaar tonen (privacy van mijn collega’s enzo 😉 ), maar ééntje krijgt ge cadeau:

Rafting

Mochten mijn bazen hier ooit eens meelezen: voor het 15-jarig bestaan verwacht ik dat we naar Las Vegas trekken hé! 😀

One Response to “10 Jaar”

 1. Summer ghost Says:

  en hoe noemt uw firma weeral?

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »