Waterpret

June 23rd, 2008

‘t Is weer eens tijd voor wat “ooh!” en “aah!” foto’s, want we hebben een nieuw “zwembad” gekocht. Niet zo eentje waar de mama en de papa in kunnen relaxen ( ๐Ÿ™ ), maar wel eentje waar Maxine reuzefijn in het rond kan plonsen ( ๐Ÿ™‚ ). En dat moet je aan een bijna-tweejarig dochtertje natuurlijk geen twee keer zeggen:

Plons!

Tja, het zat gisteren dan ook volledig mee. Lekker weertje, de dag ervoor een nogal stevige BBQ-braspartij gehad (incluis homemade mojito’s die voor nekeer op iets trokken!) en dus gewoon voer voor een luie zondag. Enige minpuntje aan de dag: we denken dat we in vroegtijdig stadium een voetfetishisme ontdekt hebben… ๐Ÿ˜ฎ

Voetfetish?

PS: hoe cool is die plastieke boom met de glimlach ej ? ๐Ÿ˜€

2 Responses to “Waterpret”

 1. Maxie Says:

  Omg hoe een machtige foto die eerste! Kijkt eens hoe plezierig ze haar nieuw zwembadje vind! Kheb trouwens nog nooit zo een cool gezien: met regenbogen en bomen enal! :dance: :dance:

 2. cloink Says:

  We (lees: de mama) hebben de halve wereldbol afgesurfd om dat zwembadje te vinden. Uiteindelijk vanuit Nederland laten overkomen.

  (en over een week verkopen ze dat in de lokale Fun allicht ook weer aan de helft van de prijs en dan lachen we weer groen :stare: )

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: clichรฉ, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »