Resto.bar

June 26th, 2008

resto.barAfgelopen vrijdag zijn we er nog eens toe gekomen om te gaan eten. Niet zomaar, want we zijn op die dag 11 jaar samen. Dat kan al tellen me dunkt!

Voor de gelegenheid zijn we eens naar Brussel afgezakt, alwaar mijn teerbeminde trakteerde op een vrij bijzonder restaurantje: resto.bar. Het concept is nl. dat je eten geserveerd wordt in kleine porties, meestal in een glas geserveerd en je kan je eigen hoofdmaaltijd samenstellen (uit de lichtgevende menu-tubes!). We hebben ons dan ook eens goed laten gaan en een dikke twee uur en 10 glazen (eten) verder was de conclusie eenvoudig: geweldig! Akkoord, ik heb wel al eens beter gegeten, maar het was al bij al bijzonder lekker, het is er enorm sfeervol en het concept is gewoon enorm leuk. Ook de prijs is OK, wij waren met z’n tweetjes een dikke honderd euro kwijt, all-in.

Achteraf kan je trouwens – zoals wij dus – afzakken naar The Flat, wat enkele tientallen meters verder ligt. Ook daar is het trendy en originaliteit troef. Je kan er nl. in de badkuip een cocktail gaan drinken, daar het ganse “complex” ingericht is als appartement. Een erg smal appartement wel, maar dat maakt socializen makkelijk(er). Verder volgen de prijzen van de cocktails de beursgang en wijzigen dus om de zoveel minuten. Helaas hadden we zelf op het verkeerde moment onze Mojito’s besteld, want nog geen halve minuut later zakte de prijs met 3€, per glas… 😐

Al bij al een erg fijne avond dus, op naar de 12 ! πŸ˜‰

7 Responses to “Resto.bar”

 1. Erwin Says:

  Dikke honderd euro? Prijs OK…? Snob πŸ˜‰

 2. cloink Says:

  Heu, laten we zeggen dat het voor dit type restaurant OK is. Niet goedkoop, niet walgelijk duur, gewoon OK.

  Trouwens, waart gij overlaatst niet gaan eten in het Spaans Dak? Dat is meestal wat meer dan 100€ voor 2 personen huh? πŸ˜†

 3. Karel Says:

  jama het hangt er ook vanaf met wie natuurlijk :dance: neenee, dikkement proficiat! zo’n zaken moeten in stijl gevierd worden grtz!!

 4. Summer ghost Says:

  Ik begrijp nog steeds niet hoe gij zo’n knappe vrouw hebt kunnen krijgen :huh:

  Waar ergens in Brussel is dat juist?
  lijkt me wel eens tof om te doen als Maxinetje naar bxl afzakt en ik indruk wil maken :love:
  De 23 jarige Maxinetje, niet uw dochter dus

 5. cloink Says:

  Da’s door mijn goed karakter. Dat geeft lelijkaards zoals uzelf ook nog een sprankeltje hoop Γ©! πŸ˜†

  Het restaurant staat gelinkt hierboven, zoek het op (tamzak :P). Maar het is ergens in de geburen van de Troonplaats en de Lambermontlaan. Vlak bij het paleis.

 6. Erwin Says:

  Spaans Dak: werd hier aanbevolen voor zijn prijs/kwaliteit (menu voor 29,00 euro of zoiets). Je ondermijnt je geloofwaardigheid πŸ˜‰

 7. cloink Says:

  Ha, ge hebt de goedkope lunch genomen? Nuja, veel meer geld zou ik aan de Carlos inderdaad ook niet uitgeven… πŸ˜›

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: clichΓ©, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »