Sleeptracker Pro

July 16th, 2008

Ik ben nogal gehecht aan mijn slaap. Erg gehecht zelfs. In die mate dat ik vrij slecht gezind word wanneer ik slaap te kort kom en dat is persoonlijk gezien nogal snel (heb toch écht 7 uur nódig). Opstaan is dus meestal ook niet mijn favoriete bezigheid en vaak kom ik op m’n werk aan en vraag ik me oprecht af hoe precies ik daar geraakt ben. Ik weet dan echt niet meer wat er aan vooraf is gegaan. Creepy! 😮

Toen er een Sleeptracker Pro in de aanbieding stond, enkele weken terug, twijfelde ik dan ook niet zo heel veel. Een beetje sceptisch, dat wel, maar wie niet waagt niet wint, right? Het is trouwens een spuuglelijk horloge.

Door omstandigheden heeft het wel even geduurd eer ik er eens “serieus” mee aan de slag ging, maar deze nacht – of deze ochtend – was het zover. Hierboven ziet u een grafiekje van hoe mijn nacht verlopen is. De “Data A” vertelt me dat ik gemiddeld zo’n 25 minuten diepe slaap heb, tussen de “bijna wakker” momenten. Dat is eigenlijk niet zo best (hoe langer hoe beter). Hopelijk wordt dit beter naarmate ik meer “verfrissend” wakker word. De oranje zone is het “window” in dewelke de Sleeptracker me zal trachten te wekken. Momenteel staat het alarm op 7u en het window op 30 minuten, zodat ik ten vroegste om 6.30 en ten laatste om 7.00 (geforceerd, goed moment of niet) gewekt wordt. Vandaag was dat dus omstreeks 6.32. Gaat zeker vervolgd worden… 😉

5 Responses to “Sleeptracker Pro”

 1. Summer ghost Says:

  Ik heb minstens 8u nodig!
  Maar de laatste tijd slaap ik ook slechter dan anders, waardoor ik vaak in de namiddag mijn klop krijg. :blush:

 2. cloink Says:

  En met een luide, doch holle knal op uw bureau in slaap valt? 😀

 3. Summer ghost Says:

  Neeje, ik plens dan wat fris water in mijn gezicht als ik naar de toilet ga.
  En neen, geen water uit de wc pot zelf, mister smartiepants 😛

 4. Erwin Says:

  Werkt dit? En houdt het rekening met overmatig alcoholgebruik?

 5. cloink Says:

  Ik ga u moeten teleurstellen: wat mij betreft werkt dit niet. Op het internet valt te lezen dat het bij de ene wel en bij de andere niet werkt. Ik ben dus bij die laatste groep.

  Eens proberen? Voor 100€ is hij van u, een vriendenprijs! :dance:

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »