Home Cinema, part II

September 9th, 2008

Ik zei ergens in mei dat ik er alweer tegen kon voor een twee a drie jaar, maar dat ik bv. nog wel een surround-systeempje en een PlayStation 3 kon gebruiken.

Aangezien Gran Turismo nog steeds niet uit is (en neen, ik wil niet die domme Prologue), heb ik dus voorlopig nog geen PS3, maar aangezien er afgelopen weekend een fraaie aanbieding was op Ibood, heb ik ondertussen wél een surround-system. Het is een Onkyo HT-S5105 geworden en ik hoor u al denken: “Onky-who?”, maar eigenlijk is Onkyo gewoon een enorm goed merk, zeer geapprecieerd door de meeste mensen. In elk geval: voor die prijs kan ik echt niet gezien zijn. Wel nog 40€ aan extra kabels moeten bestellen, daar het ding geen geluid via HDMI processed, maar dat kan de pret niet derven. 😀 Van zodra alles hier is aangesloten, laat ik mijn bevindingen nog wel weten.

Ook via Ibood heb ik een tijdje daarvoor een Revo Blik Wi-Fi in huis gehaald, zo kan in elke morgen gewekt worden door een olijke jongen die in zijn beste Frans (dat nog steeds beter is dan het mijne…) het nieuws voorleest op Top Congo FM! Voor zij die het niet doorhebben: dit is een (klok)radio dewelke via internet meer dan 10000 zenders kan “ontvangen”, waaronder enkele aardig exotische. Zo staan er tussen mijn presets onderandere Top 95 FM (Aruba), Caraibas FM (Brazilië), RootsRockReggae (Jamaïca), Radio Helsinki (Finland dus) en enkele andere… Hoog gadget-gehalte natuurlijk, maar ok, het is best een leuk ding. 🙂

Deze cadeautjes aan mezelf zijn eigenlijk “te wijten” aan een domeinnaam die ik recent verkocht heb en waarvoor ik een toch redelijk aanzienlijk bedragje heb gekregen. De investering die ik tijdens de vrijmaking van de .be hierarchie heb gedaan, begint dus te lonen! Als gevolg zal het project “kinky.be” wel verdwijnen… 😉 (aan mijn teerbeminde: ik heb dus vanaf nu niets te maken met wat daar zou verschijnen!)

4 Responses to “Home Cinema, part II”

 1. Erwin Says:

  Als je hier nog meer reclame maakt voor Kinky.be, krijg je misschien nog meer inkomsten uit je illegale activiteiten 😉

 2. cloink Says:

  Illegaal? They made me an offer I couldn’t refuse! 😆

 3. Erwin Says:

  Een beetje off-topic, maar ik vroeg me af of je als gadget freak al met zo’n PicooZ rondvloog. Een gadget dat te mooi is om waar te zijn, zeker in de Sky Challenger versie.

 4. cloink Says:

  Euh, neen, zo’n dingen hebben me eigenlijk nooit begeesterd (en dat zal in de nabije toekomst niet gauw veranderen, tenzij er plots een zoon zou bijkomen ofzo :D).

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »