Ondeugend

October 15th, 2008

Het is zover: de ondeugende jaren zijn aangebroken!

Neen, het is niet ik die in een midlifecrisis verwikkeld ben, maar mijn dochtertje dat ondertussen de gezegende leeftijd van 2 jaar bereikt heeft (zoals je hier kan lezen). Ze noemen deze levensfase wel eens “the terrible twos” en ik begrijp stilaan waarom… 😀

Niet dat we zó te klagen hebben hoor, het is best een schatje te noemen, maar hier en daar zo af en toe is er toch wel duidelijk sprake van enig kattekwaad en weerbarstigheid. Zo ook gisteren… Ze is nl. al een tijdje een beetje verkouden en diegene die het al meegemaakt hebben kennen vast de routine: neusje spoelen, neusje spoelen en nog eens neusje spoelen met fysiologisch water.

Nu hebben wij naast de klassieke “tubes” ook zo’n handige spray. En u kan het al raden wat er gebeurt wanneer dochterlief deze spray in handen krijgt… Terwijl wij lekker frietjes aan het bakken waren :dance: , hoorden we plots “psssjjj… psj psjj psjjj… PSSSSJJJJJJJJTTTHTHTHTTT…”. Uh-oh. 😮

En inderdaad, bij het aanschouwen van onze living viel het op dat alles nat was, incluis de laptop die in de zetel stond, aangeschakeld… Hopelijk is dat allemaal goed opgedroogd, of het is de laatste blogpost die ik post vanop dit keyboard.

3 Responses to “Ondeugend”

 1. Erwin Says:

  Dan mag je nog van geluk spreken dat ze niet in je frietketel heeft gepsssjjjt. Zou wel eens erger kunnen zijn dat een kapot keyboard.

 2. cloink Says:

  In de keuken houden we ze gelukkig net iets beter in het oog dan in de living en zou ze allicht de spray nooit in haar handen hebben gekregen. Maar inderdaad, ik moet er niet aan denken zeg. :huh:

 3. SLG Says:

  oh nee 😯 da beloofd voor later 😆

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »