Radiostilte

January 11th, 2009

Nuja, eigenlijk meer “blogstilte” natuurlijk. Maar geen paniek: ik leef nog, er is niets ernstigs gebeurd, er is zelfs niet echt iets gebeurd. Alleen had ik gewoonweg niet echt veel zin om iets neer te pennen en dat gebeurt wel vaker. En eigenlijk is het ook een héél klein beetje de schuld van Facebook (zij die mij kennen, kennen ook mijn echte naam, dus voeg me zo maar toe 😉 ) en Twitter, want waarom zou ik telkens energie “verspillen” om een nette post te maken als ik het ook aan de mensheid kan laten weten via een one-liner? Luiheid, ‘t is iets moois.

Niet dat er nu écht niets gebeurd is hoor. Zo is mijn dochter voor het eerst naar school geweest. Een openlucht school, mind you. En dan moet het natuurlijk net lukken dat het net die eerste week vroor dat het kraakte. Maar geen nood, dochterlief vindt het dolletjes op school en ze is ondertussen te slim bevonden voor de inloopklas, zodat ze binnenkort start met de eerste kleuterklas. En wij lichtjes fier natuurlijk…

Ook is er nog het akkefietje met mijn bloeddruk en cholesterol. Beiden veel te hoog voor mijn gezegende leeftijd. Gevolg: ik de afgelopen 3 a 4 weken (jawel, dat is incluis kerst- en eindejaarsfeestjes! 😐 ) barstende hoofdpijn, alwaar geen enkele “over the counter” pijnstiller soelaas wist te brengen. Gevolg 2: ik kan mijn leven lang pillen gaan slikken en ben met ingang van vorige week op dieet, een het liefst wat zout-, alcohol- en vetarm dieet. Maar dat was sowiso al wat nodig, dus geen man overboord. Wel heb ik aan dit alles 2 mooie, blauwe armen overgehouden. De dokter, noch de verpleegster wisten precies mijn aders te vinden, met als gevolg dus 2 lek geprikte armen die stilaan alle kleuren van de regenboog beginnen krijgen. Leuk is anders… 😐

Maar ik beloof dus plechtig dat ik de komende maanden wat meer aan de blog zal denken. 🙂

Leave a Reply


Films die ik recent bekeken heb:

 • Day of the Dead 2.5/5

  2008-09-05 13:00
  * * +

  Hmm, Mena Suvari als stoere militair in een zombie-film? Dat lukt niet zo aardig al blijft het wel "my kind of movie".

  0.3
 • Carver 1.5/5

  2008-09-04 13:00
  * +

  Low-budget horror kan goed zijn, maar deze is dat dus niet: cliché, slecht acteerwerk en een wel erg typische slasher.

  0.3
 • Captivity 3/5

  2008-09-03 13:00
  * * *

  Als horror-fanaat krijgt deze film allicht een puntje teveel, maar hij was een redelijke poging. Beetje te veel naar Saw gekeken, maar ok...

  0.3
 • Below 4/5

  2008-09-02 12:30
  * * * *

  Onverwachts een film die je niet loslaat en dus ook geen minuut verveelt. Meeslepend verhaaltje over een geest (?) op een onderzeeboot tijdens WO II.

  0.3
 • Before the Devil Knows You're Dead 3/5

  2008-09-01 13:00
  * * *

  In ware Memento-stijl wordt een redelijk flauw verhaaltje verteld. De punten krijgt hij omwille van de flair, maar dus zeker geen topper.

  0.3

Movie ratings archive »